Winkelcentrum Prinsenland Rotterdam

Disclaimer

Door gebruik te maken van deze website stemt u in met onderstaande voorwaarden. Deze gebruiksvoorwaarden inclusief het Privacybeleid, zijn van toepassing op alle websites van Bouwinvest Real Estate Investors B.V. en/of Bouwinvest Dutch Institutional Retail Fund N.V (hierna ieder afzonderlijk en tezamen te noemen: ‘Bouwinvest’).

De informatie op de websites van Bouwinvest wordt met constante aandacht en zorg samengesteld. Bouwinvest streeft ernaar dat alle informatie op deze website zo volledig, nauwkeurig en actueel mogelijk is. Bouwinvest kan echter niet garanderen dat de informatie die op de website wordt gepubliceerd te allen tijde volledig, juist, nauwkeurig of bijgewerkt is. Alle informatie is voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Bouwinvest behoudt zich het recht voor zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen en correcties aan te brengen in de informatie op deze website.

Bouwinvest is niet aansprakelijk voor enigerlei directe of indirecte schade die ontstaat door het gebruik van de website of van de op of via de website, al dan niet via (hyper)links ter beschikking gestelde informatie dan wel door de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen. Eventuele (hyper)links op deze website zijn ter informatie en voor het gemak van de bezoeker van de website opgenomen. Hoewel Bouwinvest selectief is in verwijzen naar andere websites, kan Bouwinvest niet instaan voor de inhoud en functioneren van deze websites noch voor de kwaliteit van de daarop aangeboden diensten en producten. Bouwinvest is niet aansprakelijk enigerlei directe of indirecte schade die ontstaat door het gebruik van bedoelde websites.

Openingstijden

Winkelcentrum Prinsenland is 7 dagen per week open

Maandag07:00-22:00
Dinsdag07:00-22:00
Woensdag07:00-22:00
Donderdag07:00-22:00
Vrijdag07:00-22:00
Zaterdag07:00-22:00
Zondag07:00-22:00

De openingstijden per winkel kunnen verschillen. Kijk op de pagina van de betreffende winkel.